Special report

digital 2023

De ultieme gids voor een veranderende digitale wereld.

Ons Digital 2023-rapport benadrukt alles wat je moet weten over trends op het gebied van sociale media, internet en e-commerce wereldwijd.

Afgelopen jaar hebben internetgebruikers minder tijd online doorgebracht en kozen ze kwaliteit boven kwantiteit. Echter blijft de invloed van sociale media op hoe we ons leven leiden groeien; van winkelen tot contact maken, van entertainen tot het ontdekken van merken. Mensen besteden vandaag de dag meer dan 2,5 uur per dag aan sociale media. Dat is 40 minuten meer dan naar het kijken van uitzendingen en kabel TV.

Statshot reports

April statshot

Meer dan 64 procent van de wereldbevolking is online actief en er zijn het afgelopen jaar 147 miljoen nieuwe internetgebruikers bijgekomen. Check alle resultaten in ons Digital 2023 Global Statshot Report van April.

Lees verder

July statshot

Sociale media is het primaire gebruiksdoel van de 5,19 miljard internetgebruikers ter wereld, waarbij meer dan 60 procent van de totale wereldbevolking gebruikmaakt van social channels. Duik in meer gegevens in ons rapport Digital 2023 July Global Statshot.

Lees verder

October statshot

Internetgebruikers zijn in het afgelopen jaar met 3,7 procent gegroeid tot 5,30 miljard, wat overeenkomt met 65,7 procent van de wereldbevolking. Voor meer actuele statistieken en gegevens uit de digitale wereld, duik in ons Digitale 2023 Oktober Global Statshot Rapport.

Lees verder

48,1% van de Nederlandse internetgebruikers tussen de 16 en 64 jaar gebruikt social media om informatie over merken op te zoeken.

DIGITAL 2023 PDF DOWNLOAD

Vul dit formulier in om toegang te krijgen tot het Global Digital Report 2023. Een PDF-versie van het rapport wordt verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

  • Meld je aan voor onze marketingcommunicatie als je meer van ons wilt horen. U kunt op elk moment afmelden:

Think forward 2023: Fragmented Futures

Special Report

Ons jaarlijkse trendrapport geeft inzichten in het complexe web van online cultuur en gedrag en onderzoekt de invloed van merken hierop.